Sałatka sycylijska

Sałatka makaronowa w połączeniu z kolorowymi warzywami. Przyciąga wyraźnym smakiem i aromatem papryki oraz czerwonej fasoli konserwowej. Idealna na szybką przekąskę w pracy. Do bezpośredniego spożycia. Produkt wegetariański.

Składniki: Makaron gotowany (mąka pszenna, woda), majonez [olej rzepakowy, woda, cukier, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), ocet spirytusowy, żółtko jaj w proszku, sól, substancje zagęszczające: acetylowany adypinian diskrobiowy, guma ksantanowa, guma guar; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, kwas askorbinowy, kwas winowy L(+); substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu), kukurydza konserwowa (kukurydza, sól), ogórek konserwowy 10% (ogórek, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy i zioła (zawierają gorczycę)), fasola czerwona 9% (fasola czerwona, sól), papryka konserwowa 6,5% (papryka czerwona, ocet spirytusowy, cukier, sól), cebula czerwona, sól, pieprz.