Sałatka z tuńczykiem

Sałatka makaronowa w połączeniu z wyśmienitym tuńczykiem, jajkiem i warzywami. Idealna na szybką przekąskę w pracy. Do bezpośredniego spożycia.

Składniki: Makaron gotowany (mąka pszenna, woda), majonez (olej rzepakowy, woda, cukier, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), ocet spirytusowy, żółtko jaj w proszku, sól, substancje zagęszczające: acetylowany adypinian diskrobiowy, guma guar, guma ksantanowa; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, kwas askorbinowy, kwas winowy L(+); substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu); brokuły parowane 20%, tuńczyk 10% ( tuńczyk (kawałki) 82% , olej sojowy, sól), jaja gotowane (jaja gotowane, woda, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), natka pietruszki suszona, sól, przyprawy.