![Kuchnia Polki - kotlet wiosenny](https://kuchniapolki.pl/wp-content/uploads/2024/03/kuchnia-polki-kotlet-wiosenny-4.png)
Kotlet wiosenny
![zygzag-czerwony](https://kuchniapolki.pl/wp-content/uploads/2024/02/zygzag-czerwony.png)
Wyrób garmażeryjny.
Kotlet drobiowy z dodatkiem kolorowych warzyw. Idealny sposób na dostarczenie zdrowych warzyw dla wybrednych. Idealna podstawa na obiad dla zapracowanych.
Składniki: Mięso drobiowe z fileta 62%, jaja, majonez: [olej rzepakowy, woda, musztarda (gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), żółtko jaj w proszku, substancje zagęszczajace: E412, E415, regulator kwasowości: kwas cytrynowy], mąka pszenna , przyprawa warzywna: (marchew, pasternak , cebula, pietruszka, seler), smażony na oleju rzepakowym.